2019-05-19 11.19.18

The supernal identity of the mystical believer

Conferentie met Dr. Ogbonnaya van Aactev8 International (English version here)

Dit is de tweede Aactev8 International conferentie die in Nederland wordt gehouden. Dit jaar is het onderwerp de supernale identiteit van de mystieke gelovige. In Genesis staat dat de mens geschapen is naar het beeld en gelijkenis van God. Door de zondeval hebben deze goddelijke natuur verloren. Echter, het offer van het de Here Jezus Christus aan kruis, heeft een volledige herstel van de mensheid mogelijk gemaakt. Dat betekent dat ook het herstel van de goddelijke natuur ons deel kan zijn.

Tijdens deze conferentie geeft Dr. Ogbonnaya ons inzicht in de geheimenissen van het Koninkrijk van God. Zijn onderwijs is inspirerend, verrassend en levensveranderend. Vanuit zijn Joods Afrikaanse achtergrond leert hij ons welke rijkdommen in het Woord van God verborgen liggen. Daarbij staat de persoon van Jezus Christus centraal.

Alle diensten worden vertaald in het Nederlands.

Aanvullende informatie:

  1. De aanbidding wordt verzorgd door het team van Ilai en Egbertje Lojenga.
  2. Parkeren is gratis op locatie.
  3. Ga je kamperen? Probeer dan op donderdag te komen, dan heb je alle tijd om je kampeerplek in te richten. Betalingen voor het kamperen is op de conferentie locatie. Je kunt er pinnen.
  4. Kom je met het openbaar vervoer, meld dat dan bij je registratie. Wij proberen een pendeldienst op te zetten naar het station in Hardegarijp.
  5. Er is geen kinderprogramma tijdens de conferentie.
  6. Tijdens de conferentie wordt de catering verzorgd door Stichting Stay and Pray. Je kunt bij je inschrijving aangeven of je gebruik wilt maken van deze mogelijkheden. De betaling geschiedt op locatie via Stichting Stay and Pray.
  7. Voor huisvesting verwijzen wij graag naar het Van der Valk hotel in Hardegarijp. Wanneer je meldt dat je voor de conferentie van Tikkun Olam komt krijg je een korting op het basis tarief.
  8. LET OP: er vindt geen restitutie plaats van betaalde tickets!

Programma Donderdag 4 juni 2020

Voorafgaande aan de conferentie starten wij op donderdagavond met een praise and worship night. Graag aangeven bij het bestellen of je hierbij aanwezig wilt zijn. Houdt rekening met extra verblijfskosten wanneer je in Friesland blijft overnachten.

19:00 - 22:00 uur Pre-conferentie met aanbidding en gebed door Ilai en Egbertje Lojenga.

Programma Vrijdag 5 juni en Zaterdag 6 juni 2020

09:00 - 10:00 Ontvangst en inschrijving
10:00 - 12:00 Eerste sessie
12:00 - 13:00 Lunch
13:00 - 15:00 Tweede sessie
15:00 - 15:30 Pauze
15:30 - 17:30 Derde sessie
17:30 - 19:30 Diner
19:30 - 22:00 Vierde sessie

Programma Zondag 7 juni 2020

Na afloop van de conferentie houden wij op zondagochtend een eredienst met praise and worship. Dr. Ogbonnaya zal spreken. De toegang voor deze activiteit is gratis. Graag aangeven bij het bestellen of je hierbij aanwezig wilt zijn. Houdt rekening met extra verblijfskosten wanneer je in Friesland blijft overnachten. Je zult hiervoor extra tickets voor je verblijf moeten aanschaffen.

10:00 - 13:00 Aanbidding en onderwijs

Dag
Uur
Minuut
Seconde